Ние използваме бисквитки, за да подобрим Вашето изживяване докато сте наши гости. Продължавайки да използвате този сайт, Вие се съгласявате с това. Повече информация може да намерите тук: Политика за използване на бисквитки

Хиалуронова киселина с хондроитин 180 капсули | Doctor's Best

Търсен от: 19768 Марка: Doctor's Best
Модел: Best Hyaluronic Acid with Chondroitin
Наличност: Наличен
135.00 лв.
Бр: ПОРЪЧАЙ  Бърза поръчка
Хиалуронова киселина с хондроитин 180 капсули | Doctor's Best

Хиалуронова киселина с хондроитин 180 капсули 

 • Хиалуронова киселина + колаген и хондроитин на топ цена от Doctor's Best се грижи за здравата съединителна тъкан. Добавка с био-клетъчен колаген
 • Прави кожата по-млада
 • Спира разрушаването на хрущялите
 • Намалява възпаленията
 • Има болкоуспокояващо действие
 • Хиалуронова киселина + колаген и хондроитин на топ цена от Doctor's Best

Best Hyaluronic Acid with Chondroitin Sulfate 

Добавката на Doctor's Best съдържа важни съставки, сред които е и Biocell Колаген II, съдържащ колаген 2 тип (60-65%). Best Hyaluronic Acid with Chondroitin Sulfate комбинира важни съставки като биоклетъчен колаген (60-65%), хондроитин сулфат (20%), хиалуронова киселина (10%), глюкозамин и други протеогликани. Всички тези вещества имат важната задача да се погрижат за здравата съединителна тъкан.

Хранителната добавка Best Hyaluronic Acid with Chondroitin Sulfate капсули от Doctor's Best на добра цена съдържа колаген II тип, който се концентрира в хиалиновите (ставни и ребрени хрущяли, а също така хрущялите на носа, ларинкса, дългите кости, трахеята и бронхите) и вътре-ставните хрущяли, стъкловидното тяло на окото, роговицата. Отговаря за водния баланс в организма, явявайки се уникално вещество, способно да удържа вода, в хиляди пъти по-голямо количество от собственото си тегло. Освен овлажняващото действие, колагенът подобрява обема, запълвайки пространството между колагеновите влакна.

Ползите от прием на Хиалуронова киселина с хондроитин капсули:

Хиалуронова киселина с колаген и хондроитин под формата на капсули забавя свиването на съединителната тъкан и подобрява производството на смазката на ставните повърхности, нормализира обмяната на веществата в хиалинната тъкан и подпомага регенерацията.Хиалуронова киселина с колаген и хондроитин 180 капсули на Doctor's Best помага при артрит и болести на сърцето. Общите симптоми за всички форми на артрит са остра болка, загуба на амплитудата на движение и понижаване качеството на живот. Съдържа огромно количество протеогликани и мощен антиоксидант, който се нарича гликопротеин (CMGP) и помага за намаляване на окислителното увреждане на ставите. Още едно негово преимущество е, че се усвоява много добре и компонентите му имат по-високо ниво на абсорбция в хрущялната тъкан (70-90%). Инхибира образуването на кръвоносни съдове в ставите и намалява автоимунната агресия. По този начин се постига подмладяване на хрущялните клетки и намаляване на разрушаване. Best Hyaluronic Acid with Chondroitin Sulfate поддържа синтеза на синовиална течност и увеличава нейното количество и смазочна ефективност. Той възпрепятства разрушаващото действие на хондроцитите и цитокините, намалява възпалението, има защитни функции за повърхността на хрущяла от ферментативно разпадане и действа като средство за обезболяване. 

Хондроитин сулфат е съставката, която има мощен противотромбозен ефект и може да намали до минимум риска от инсулт. Хондроитинът също така балансира нивата на холестерола и други липиди в кръвта, изчиства ги от артериите и аортата и предотвратява сърдечни пристъпи. Има положителен ефект върху фосфорно-калциевата обмяна в хрущялната тъкан, като намалява резорбцията на костна тъкан и намалява загубата на калций. Chondroitin Sulfate подобрява процесите на възстановяване и намалява процеса на дегенерация. Хиалуронова киселина с колаген и хондроитин под формата на капсули забавя свиването на съединителната тъкан и подобрява производството на смазката на ставните повърхности, нормализира обмяната на веществата в хиалинната тъкан и подпомага регенерацията. Хондроитин сулфат инициира процеса на фиксиране на сяра в процеса на синтез на хондроитин-сярна киселина, което способства за отлагането на калций в костите. Оказва аналгетично действие и е подходящ при метаболични нарушения, прекалени функционални натоварвания и възрастово понижаване на активността на синтетичните процеси. Тази съставка повишава подвижността на ставите, намалява отоците и болката и подобрява показателите.

Защо да изберем Best Hyaluronic Acid with Chondroitin Sulfate?

 • Хиалуронова киселина с хондроитин 180 капсули прави кожата млада и красива, сияеща и блестяща. Препоръчва се за профилактика на артрит
 • Предпазва от износване
 • Помага при остеохондроза
 • Възстановява гъвкавостта на ставния хрущял 
 • Подобрява кръвообращението
 • Срещу остеоартроза
 • За по-пълноценна физическа активност

Препоръчителен прием: Приемайте по 2 капсули дневно.

Дозировка: 2 капсули

Дози в опаковка: 90

Състав: Стойност за 1 доза (2 капсули) %ПДД
Биоклетъчен колаген,
включващ:
1000 мг
Хиалуронова киселина 100 мг
Хондроитин сулфат 200 мг
Хидролизиран колаген тип ll 600 мг

†Дневните дози са базирани на 2000 калории.

**Daily Value не е установено.

Други съставки: ориз на прах, желатин (капсула), магнезиев стеарат (растителен произход).
Важно: Не използвайте, ако някое уплътнение е счупено или липсва! Дръжте далеч от деца! 
Няма мнения за този продукт.

Оценете

Вашето име:


Вашето мнение: Важно: HTML is not translated!

Рейтинг: Лош           Добър

Въведете кода от картинката:При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта ОРС. Комисия за защита на потребителите. Областни дирекции по безопасност на храните - Филиал Пловдив.