Ние използваме бисквитки, за да подобрим Вашето изживяване докато сте наши гости. Продължавайки да използвате този сайт, Вие се съгласявате с това. Повече информация може да намерите тук: Политика за използване на бисквитки

Glucosamine Sulphate 1500 mg 60 tablets I Prozis Foods

Out Of Stock
Търсен от: 24879 Модел: Glucosamine Sulphate 1500 mg 60 tablets
Наличност: Out Of Stock
16.49 лв.
Бр: ПОРЪЧАЙ  Бърза поръчка
Glucosamine Sulphate 1500 mg 60 tablets I Prozis Foods
Описание Коментари (2)

Glucosamine Sulphate 1500 mg 60 tablets I Prozis Foods

  • Предпазва хрущялите от разрушаване
  • Помага при възпаление и болка в ставите
  • Възпрепятства възникването на артрит, остеоартрит и други ставни патологии
  • Удължава в пъти живота
  • За здрави връзки, кости, сухожилия и нокти
  • Стимулира синтезацията на колаген
  • Поддържа оптимални нивата на хиалуронова киселина в тялото
  • Заздравява съединителната тъкан
  • Глюкозамин Сулфат 1500 мг 60 таблетки е на прекрасна цена от Prozis Foods

Какво знаем за Glucosamine Sulphate?

Glucosamine Sulphate на прекрасна цена укрепва връзките, ставите, хрущялите, костите, косата, зъбите, кожата, сухожилията и поддържа съединителната тъкан здраваГлюкозамин е основа за изработването на най-важните части на хрущялната тъкан, наречени „глюкозаминогликани“ (GAG), които по-рано са се наричали мукополизахариди. Глюкозаминогликаните служат и като изходно съединение за други жизнено необходими компоненти на клетъчните мембрани, костите и колагена – основният протеин на съединителната тъкан. Glucosamine Sulphate 1500 мг 60 таблетки от Prozis Foods на много добра цена осигурява здраве на ставите, подпомага синтеза на GAG в човешкия организъм, а също така стимулира произвеждането на хиалуронова киселина, необходима за формирането на ставите.

Тъй като хранителната добавка осигурява строителни блокове за ставите, веществото Глюкозамин Сулфат може да подпомогне състоянието на ставите и да запази тяхната цялост и целостта на съединителната тъкан. Някои изследвания са доказали, че глюкозамин може да възстанови увредената хрущялна тъкан, което се обяснява с функцията му да снема болката при дегенеративни заболявания на ставите, като остеоартрит, например.

Как действа Глюкозамин Сулфат на таблетки?

Glucosamine Sulphate 1500 мг 60 таблетки е противовъзпалителен продукт за стави, който помага да се удължи животът. Освен основното си свойство – да неутрализира възпаленията, тази хранителна добавка увеличава и средната и максималната продължителност на живота. Значително намалява вероятността от развитие на старчески заболявания, понижава смъртността и забавя стареенето.

Глюкозамин Сулфат от 1500 мг предотвратява процесите на разрушаване на хрущялите, стимулира възстановяването им и има противовъзпалителни и обезболяващи свойства. Нормализира и продуцирането на вътреставна течност и подобрява ставната подвижност. Едно от най-добрите качества на добавката е, че намалява потребността на нестероидни противовъзпалителни средства.

Какво е глюкозамин?

Глюкозамин Сулфат на Prozis Foods предотвратява разпадането на ставната тъкан при спортуване и тежки физически упражненияГлюкозамин е природно вещество, което се съдържа във всички живи организми, в черупките на ракообразните, в костите и в костния мозък, а също и в гъбите. Това е особен аминозахар, който е компонент на ходроитина в организма и се произвежда от хрущялната тъкан на ставите. Като добавка, най-често приемат формата на сулфат. Това е най-разпространената форма за укрепване на ставите. Глюкозамин основно се извлича от хитин – органично вещество, от което се състоят твърдите обвивки на насекомите и раковините на ракообразните. Освен това се съдържа и в растенията като царевица и пшеница. Но дали можем да получим достатъчно глюкозамин само от храната, която използваме? Независимо че хитинът се получава от природни източници, е очевидно, че никой няма да се храни с твърдите части на морските животни. Това значи, че няма как да получим достатъчно глюкозамин само чрез храната, която приемаме.

Видовете глюкозамин

Глюкозаминът е в две основни форми: глюкозамин сулфат и глюкозамин хидрохлорид. Често се комбинира с хондроитин и MSM. В проведени изследвания за увеличаване продължителността на живота е повлияла именно формата на сулфата.

Функциите на Glucosamine Sulphate в организма

Glucosamine Sulphate 1500 mg 60 tablets на Prozis Foods влияе пряко върху здравината и способността на хрущялната тъкан да се разтяга. Подпомага клетъчните мембрани на хрущялите, като съдейства за построяването на хрущялната тъкан. Този продукт оказва имуномодулиращо действие върху организма и при приемът му човек е много по-устойчив към инфекции.

Освен това добавката влияе пряко върху повърхността на ставите, сухожилията, връзките, кожата, костите, ноктите, косите, кръвоносните съдове и клапаните на сърцето.

Влиянието на Глюкозамин Сулфат в спорта

Като хранителна добавка Glucosamine Sulphate от 1500 мг на таблетки се препоръчва на спортистите, особено на бодибилдърите и тежкоатлетите, за предотвратяване на голямото износване на ставите, което се получава заради тежестта на провежданите от тях упражнения и тренировки. Този продукт помага много качествено върху хрущялната тъкан, помага на ставите и поддържа здрава синовиалната течност. Оказва и голямо антивъзпалително действие.

Glucosamine Sulphate за по-дълъг живот

Глюкозамин Сулфат 1500 мг от 60 таблетки на топ цена е един от най-безопасните хондропротектори. Глюкозаминът, както вече казахме, е в две форми – хидрохлорид и сулфат, като често се комбинира с различни добавки, които трябва да оказват полезно синергично действие върху състоянието на хрущялите. Най-често се комбинира с хондроитин, но изследванията показват, че тази комбинация има повече негативни моменти, тъй като това съчетание намалява крайната получена от човека доза от главното действащо вещество, а именно – глюкозамина. Затова, ако искате да използвате глюкозамин като хондропротектор, Ви препоръчваме да се възползвате именно от хранителната добавка на Prozis Foods – Glucosamine Sulphate на таблетки от 1500 мг – глюкозамин във формата на сулфат в чист вид.

Веществото Глюкозамин сулфат в научните изследвания върху хора

В изследванията върху хора Глюкозамин сулфат намалил смъртността от рак на белите дробове и респираторни заболявания. Употребата на това съединение може да е полезно за пушачите.

Дългосрочните контролни изследвания са доказали, че приемът на глюкозамин помага да се забави развитието на хроничен артрит и намалява болките при остеоартрит. Освен това, в хода на изследванията, чийто период бил от 12 седмици до 3 години, е доказано, че регулярната употреба на това вещество помага да се намали болката при хора, страдащи от болки в ставите.

Препоръчителен прием: Приемайте по 1 таблетка 1-2 пъти дневно с прием на храна.

Дозировка: 1 таблетка

Дози в опаковка: 60

Състав в 1 доза (1 таблетка)  Стойност  %ПДД
Глюкозамин сулфат 1500 мг **

† Дневните дози са базирани на 2000 калории.

** Daily Value не е установено.

Други съставки: микрокристална целулоза, титаниев диоксид, хидроксипропил метил целулоза, поливинилпиролидон, полиетилен гликол, талк, силициев диоксид, магнезиев стеарат.

Важно: Не използвайте, ако някое уплътнение е счупено или липсва! Дръжте далеч от деца!

Стоянка Кръстева на 08/08/2019
2 оценки
Ако искате здрави кости, сухожилия и нокти, решението е Глюкозамин сулфат
Тодор Тодоров на 01/08/2019
2 оценки
Забравих за болки в ставите и хрущялите с този продукт. С две ръце го препоръчвам!!!

Оценете

Вашето име:


Вашето мнение: Важно: HTML is not translated!

Рейтинг: Лош           Добър

Въведете кода от картинката:При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта ОРС. Комисия за защита на потребителите. Областни дирекции по безопасност на храните - Филиал Пловдив.