Ние използваме бисквитки, за да подобрим Вашето изживяване докато сте наши гости. Продължавайки да използвате този сайт, Вие се съгласявате с това. Повече информация може да намерите тук: Политика за използване на бисквитки

Curcumin C3 Complex 500 мг 120 капсули | Doctor's Best

НОВО
Търсен от: 25403 Марка: Doctor's Best
Модел: Curcumin C3 Complex 500 mg 120 caps
Наличност: Наличен
104.99 лв.
Бр: ПОРЪЧАЙ  Бърза поръчка
Curcumin C3 Complex 500 мг 120 капсули | Doctor's Best

Curcumin C3 Complex 500 мг 120 капсули | Doctor's Best

  • Действа като антиоксидант за клетъчната система
  • Подпомага клетките и тъканите да неутрализират свободните радикали
  • BioPerine спомага за усвояването на хранителните вещества в стомашно-чревния тракт
  • Помага за поддържане на съединителната тъкан чрез инхибиране на разрушителните ензими
  • Подпомага здравословното функциониране на ставите
  • Лесно се абсорбира от тялото
  • Без ГМО, без глутен, без соя

Какво знаем за Curcumin C3 Complex с BioPerine?

Curcumin C3 Complex с BioPerine 500 мг от Doctor`s Best  е на страхотна цена и съдържа мощен стандартизиран екстракт от корена Curcuma longa, известен като куркума. Съществуват вековни традиции в използването на куркумата в аюрведичното лечение. Активните съставки в Curcuma longa са куркуминоиди, съединения, които демонстрират мощни антиоксидантни свойства в научните изследвания.

BioPerine е екстракт от черен пипер, който съдържа 95-98% пиперин като естествен био-усилвател за насърчаване на усвояването.

Curcumin C3 Complex 500 мг 120 капсули от Doctor's Best съдържа кукрумин - вещество, което доказано ефективно помага при болести на ставите.Голяма част от базата знания за потенциалните ползи от куркумините е натрупана чрез широк спектър от предклинични проучвания, от проучвания за клетъчна култура до изследвания върху животни, които предоставят модел за това как куркуминът може да работи в човешкия организъм. Въпреки че има изключения, чистият куркумин изглежда по-биоактивен от другите два вида куркумин – бисдеметоксикуркумин и деметоксикуркумин – в тези видове изследвания. Някои доказателства предполагат, че комбинацията от трите основни куркуманоида е по-добра от чистия куркумин.

Как действа Куркумин C3 Комплекс с Биоперин на капсули?

Поддържа здравословна функция на ставите

В контролирано проучване сред 40 мъже и жени на участниците са давали или плацебо таблетки, или таблетки, съдържащи 500 мг Куркумин и 3 мг Биоперин в продължение на 6 седмици. Мерките за функцията на ставите, комфорта на ставите и качеството на ежедневния живот са оценени с помощта на стандартизирани, често прилагани въпросници.

В сравнение с началните измервания, групата, приемаща куркумин, съобщават за подобрена функция на ставите и комфорт в ежедневните дейности след 6 седмици; не е наблюдавана значителна промяна при пациентите, приемащи плацебо таблетките. Честотата на страничните ефекти не се различава между двете групи.

Няколко лабораторни изследвания сочат възможните механизми, които биха могли да обяснят действията на куркумините, наблюдавани при Curcumin C3 Complex. Куркумините могат да помогнат за регулиране на медиаторите на имунната система, участващи в насърчаването на функцията на здравите стави. Изследователи установяват, че трите основни куркуминоида (чист куркумин, бисдеметоксикуркумин (BDMC) и деметоксикуркумин (DMC)) са активни агенти, поддържащи такива желани ефекти.

Защитава клетките и тъканите чрез борба със свободните радикали

Curcumin C3 Complex с BioPerine на топ цена намалява болката в ставите и увеличава ставната подвижност.Многобройните благоприятни ефекти, приписвани на корена от куркума, от който е изготвена хранителната добавка Curcumin C3 Complex, са свързани с антиоксидантните свойства на съдържащите се в него куркумини. Тази антиоксидантна активност може да неутрализира силно нестабилни молекули (свободни радикали), които застрашават целостта на клетъчните структури. Обширните проучвания през последния четвърт век показват, че куркуминът може да помогне за противодействие на токсините, както и да повлияе на оцеляването на клетките чрез други средства. Това беше доказано и наскоро в човешки белодробни клетки, изложени на Curcumin. Куркумин C3 Комплекс потвърждава антиоксидантната си активност, когато се комбинира с пиперин.

Поради мощната радикална акумулираща активност на куркумините култивираните човешки кожни клетки, подложени на атака на свободни радикали, се справят по-добре, когато се прилага куркумин или смес от трите основни куркуминоида. Освен това трите куркуминоида комбинирани имат по-голям ефект от равно количество куркумин, което е накарало някои учени да претендират за синергичен ефект от комбинацията.

Пероралното приложение на куркумин при плъхове, изложени на често срещащ се невротоксин, поддържа целостта на мозъчните биомолекули (липиди) и повишава нивата на глутатион, основен антиоксидант в човешкото тяло. Това и други такива предклинични проучвания показват, че куркумините осигуряват подкрепа за вродената антиоксидантна защита на организма.

Curcumin C3 Complex с BioPerine 500 мг на супер цена от Doctor`s Best разполага с екстракт от корен от куркума, стандартизиран да съдържа трите му най-ценни съединения, като пиперинът се добавя за подобряване на абсорбцията. Най-вече заради радикалната си активност този екстракт всъщност има редица полезни биохимични действия и е доказано, че благоприятства здравето на ставите.

Какви са ползите от BioPerine? 

И така, какво е Биоперин? Това е активната съставка в черния пипер, която допринася за тази уникална подправка. Черният пипер отдавна се счита за полезен за здравето на човека. Лекарите в древността често са го препоръчвали за облекчаване на стомашните болки. Сега с помощта на съвременната наука и клинични изследвания се откриват повече ползи.

Curcumin C3 Complex капсули от Doctor's Best съдържа пиперин Биоперин, който подобрява усвояването на активните вещества в хранителната добавка и помага за по-добро здраве на ставите.От многото предимства на биоперина най-обсъжданата е способността му да повишава нивото на абсорбция на хранителните вещества в тялото Ви. Това означава, че получавате повече от другите хранителни вещества, които консумирате. С много хранителни вещества, като куркума и куркумин, тялото Ви абсорбира само част от това, което поглъщате. Когато се комбинира с пиперин обаче можете да асимилирате много повече от тези хранителни вещества. Това може да се отнася и за витамин А, витамин С, селен, витамин В6, бета-каротин и др.

Биоперин също така спомага за подобряване на нивата на допамин и серотонин. Хранителното вещество работи в тясно сътрудничество с тези химикали, повишавайки техните нива. Серотонинът и бета-ендорфинът играят важна роля в запаметяването. С увеличеното присъствие на тези химикали в тялото Ви е възможно да подобрите паметта си като цяло.

Защо да приемате Curcumin C3 Complex с BioPerine?

  • Антиоксидантната активност може да неутрализира свободните радикали, които застрашават целостта на клетъчните структури. Свободните радикали могат да причинят "оксидативен стрес", процес, който може да предизвика увреждане на клетките.
  • Счита се, че оксидативният стрес играе роля при различни заболявания. Извършени са над 50 научни изследвания на Curcumin C3 Complex, които потвърждават ефективността му.
  • Куркуминът може да помогне за противодействие на токсините и да повлияе на оцеляването на клетките чрез други средства.

Препоръчителен прием: Приемайте по 1 до 3 капсули с прием на храна.

Дозировка: 1 капсула

Дози в опаковка: 120

1 капсула съдържа:

Състав в една доза (1 капсула):

Стойност: %ПДД

Корен от куркума (Curcuma longa) (Curcumin C3 Complex)

Стандартизиран до > 95% Куркуманоиди, включващи:

Бисдеметокси Куркумин (2.5 до 6.5%)

Деметокси Куркумин (15 - 25%)

Куркумин (70 - 80%)

500 мг

 

 

 

**

 

 

 

Екстракт от плодовете на черен пипер (Piper nigrum) (BioPerine) 3 мг **

Други съставки: ориз на прах, магнезиев стеарат (растителен източник), желатин.

Без ГМО, без глутен, без соя.

Важно: Ако сте бременна или кърмите, консултирайте се с Вашия лекар, преди да използвате този продукт! Да се пази далеч от деца! Съхранявайте на сухо и хладно място!

Няма мнения за този продукт.

Оценете

Вашето име:


Вашето мнение: Важно: HTML is not translated!

Рейтинг: Лош           Добър

Въведете кода от картинката:При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта ОРС. Комисия за защита на потребителите. Областни дирекции по безопасност на храните - Филиал Пловдив.