Ние използваме бисквитки, за да подобрим Вашето изживяване докато сте наши гости. Продължавайки да използвате този сайт, Вие се съгласявате с това. Повече информация може да намерите тук: Политика за използване на бисквитки

Хидролизиран Колаген Gelatine Gold Extra 525g | Sanct Bernhard

Търсен от: 35498 Марка: Sanct Bernhard
Модел: Gelatine Gold Extra 525g
Наличност: Наличен
72.90 лв.
Бр: ПОРЪЧАЙ  Бърза поръчка
Хидролизиран Колаген Gelatine Gold Extra 525g | Sanct Bernhard

Хидролизиран Колаген Gold Extra Sanct Bernhard - желатинът, който поддържа здрава съединителната тъкан

 • Ниско молекулно тегло за лесно абсорбиране
 • Висока бионаличност
 • 100% естествен и без хормони
 • Продуктът на Sanct Bernhard не е ГМО

Koлaгeнът е важна cтpyĸтypнa eдиницa нa cъeдинитeлнaтa тъĸaн - без него редица системи и органи в тялото ни няма да функционират правилно. Това, което отличава Xидpoлизиpaния ĸoлaгeн от обикновения е ниcĸoто мoлeĸyлнo тeглo и по-добрата усвояемост. Кoлaгeнът на Sanct Bernhard или познат още желатин има грижата да поддържа едно добро състояние на cъeдинитeлнaтa тъĸaн. Този вид колаген се разпознава по високата си биоактивност и богатия си състав на аминокиселини (добавката cъдъpжa вcичĸи нeзaмeними зa тялoтo aминoĸиceлини бeз тpиптoфaн). Xидpoлизиpaният ĸoлaгeн се открива в ĸoжaтa и ĸocaтa, cтaвитe, ĸocтитe и cyxoжилиятa, но приемайки го като добавка той може да поддържа цялата съединителна тъкан.

Gold Extra 525 гр прах Sanct Bernhard съдържа специално разработен колагенов хидролизат, който се абсорбира много добре от организма. Ние Ви препоръчваме да приемате Желатин Gold Extra, ако вече приемате калций и магнезий. Добавката ще подобри цялостното ви здраве, ще направи кожата ви сияйна, без бръчки и ще подобри здравословното състояние на сухожилията, ставите и костите в тялото ви. .

Какво представлява Хидролизираният колаген?

Хидролизираният колаген се съставен от много на брой малки аминокиселини, които помагат в образуването на нов колаген в организма. Някои проучвания показват, че хидролизираният колаген е способен да увеличи запасите от чиста мускулна маса, да намали болките при артрит и дори да подобри състоянието на някои органи. Хидролизираният колаген е колаген, който се получава от говежди кости и хрущяли. Обикновено костта се раздробява, смила, обезмаслява, накисва се в киселина, за да се отстрани калцият, след което отново се накисва, за да се разрушат колагенните връзки и след това да се дехидратират. Целият този процес води до малки, непокътнати аминокиселини, които при преработката не са били деформирани. Същите тези аминокиселини имат свойството да се абсорбират за отрицателно време в кръвта и се използват като градивни елементи за образуването на нов колаген.

Хидролизираният колаген се характеризира със своето полезно действие в организма. Ползите се изразяват в това, че колагенът може да подобри и премахне симптомите на артрит и други ставни проблеми, той подпомага отслабването чрез изгаряне на мазнини, като в случая не гори полезните въглехидрати и протеини. Другите ползи от приема на хидролизиран колаген включват подобрения в тонизирането и удебеляването на кожата, възстановяването на ставите, подсилването на артериите и не на последно място по важност повишава енергията. Някои смятат, че хидролизираният колаген може да разреши хронични проблеми като остеопороза, високо кръвно налягане, артрит в ставите, слабост на пикочния мехур, хронична умора, плитко дишане, автоимунни и кожни проблеми и разцепване на ноктите.

Какво е действието на Хидролизиран Колаген Gold Extra на Sanct Bernhard?

Искате ли по-здрави стави и кости? Ако искате да поддържате безупречен вид на косата, кожата и ноктите си? Или да подпомогнете нормалната функция на опорно двигателния апарат, изберете Gold Extra под формата на прах на Sanct Bernhard.

Хранителната добавка Колаген Gold Extra на Sanct Bernhard подобрява състоянието и функцията на ставите, костите, съединителната тъкан и цялата скелетна мускулатура. Колагенът на прах може да намали болките в ставите при дегенеративни и възпалителни процеси. Определено няма да сбъркате ако изберете Хидролизиран Колаген Gold Extra – освен всичко друго, той подхранва кожата и елиминира бръчките и фините линии. Вече можете да се порадвате на красива коса и блестящи нокти.

В състава на Колагенът Gold Extra влизат протеини, аминокиселини, пурини и други важни вещества. Всяка една съставка действа благотворно върху съединителната тъкан, ставния хрущял, скелетната мускулатура, стените на кръвоносните съдове, склерата (бялата част на окото) и др.

Знаете ли, че…

Колагенът се съдържа около 25% в костите на черепа, 50% в хрущялите, 65% в роговицата на окото и до 75% в кожата. След 25-та година на човека обикновено производството на колаген намалява доста в тялото. Когато се появи дисбаланс в биосинтеза на колагена, това може да доведе до увеличаване на процесите на стареене на меките тъкани и костите (остеопороза), до повяхване на кожата и появата на бръчки.

Sanct Bernhard препоръчва Gold Extra:

 • Sanct Bernhard препоръчва Gold Extra п​​​​​ри болки в ставите и костите, болка в кръста и гърба. При болки в ставите и костите.
 • Ако имате целулит и стрии.
 • За здрави нокти и коса.
 • При остеопороза.
 • За блестяща кожа.
 • Ако искате да спрете процесите на стареене.
 • При пародонтоза, дерматози, кожни алергии.
 • Насърчава по-младата и по-твърда кожа
 • Подобрява функцията на червата и храносмилането
 • Изгражда и подпомага възстановяването на мускулите
 • Подобрява здравословния метаболизъм
 • Намалява апетита 
 • Подпомага функцията за мозъка
 • Подобрява съня

Като естествен компонент Хидролизираният колаген може да поддържа здравословното състояние на косата, кожата, ноктите, костите. Колагенните пептиди или хидролизираният колаген представляват хидролизираната форма на колаген. Производството на пептан става чрез внимателно контролирана ензимна хидролиза, която произвежда много по-малки и лесно смилаеми колагенни пептиди. Хидролизираният колаген е добре известен със своя неутрален вкус и мирис, което също го прави лесен и удобен за консумация и прием. Консумирането на хидролизиран колаген позволява на тялото ви да увеличи максимално ползите, които колагенът може да ви предложи. Пептанът се получава от 100% естествени източници и не съдържа странични ефекти. Тези биоактивни пептиди съдържат повече от 97% протеин 

Хидролизираният колаген в състава си има много протеини и пурини, също така аминокиселини, които подпомагат производството на различни видове колаген в човешкото тяло. Като естествен компонент Хидролизираният колаген може да поддържа здравословното състояние на косата, кожата, ноктите, костите. Колагенът Gold Extra на прах на топ цена има изключително важна роля за съединителната тъкан, ставите и хрущялите, мускулатурата на скелета, стените на кръвоносните съдове, бялата част на окото (склера) и др.

Sanct Bernhard имат за цел, чрез своя продукт Gold Extra включващ колагенов хидролизат да постигнат максимален ефект от приема и бърза усвояемост. Главната идея на продукта е да поддържа естествената регенерация на ставния хрущял. Хидролизираният Колаген Gold Extra под формата на прах се абсорбира много по-лесно от другите видове добавки на пазара. И благодарение на високата си биологична активност има дори страхотно действие ако се приема профилактично. Хидролизиран Колаген Gold Extra Sanct Bernhard или т. нар. желатин е способен да подпомага възстановителните процеси, поддържа състоянието и дейността на костно-ставния апарат, кожата, косата, ноктите, очите.

Аминокиселините в Gold Extra имат важни за функциите на вашето тяло!

Колагенът е най-богатия протеин в човешкото тяло и играе ключова роля в многобройните телесни функции. Колагенът е важен за здравето и младостта на кожата, но ползите за цялостното здраве са много повече. Но ако не обичате костния бульон и ви е трудно да си го набавите в хранителния режим, доверете се на хидролизирания колаген на прах от Sanct Bernhard - той ще ви помогне лесно да получите необходимите хранителни вещества от колагена

Прием и употреба на Gold Extra Sanct Bernhard:

Приемайте 1 супена лъжица (10 г) дневно  в 1 чаша сок или чай. Разбърква се и се пие. Пийте много течности след това.

Препоръчително е да приемате желатин "екстра голд" редовно в продължение на период от най-малко шест месеца. Вземете сега Хидролизиран Колаген Gold Extra на прах от Sanct Berhard на страхотна цена. Препоръчителната дневна доза не трябва да се надвишава.

Състав: На дневна доза (10гр) Доза (100гр прах)
Аланин 0,80 г 8,0 г
Аргинин 0,66 г  6,6 г
Аспарагинова киселина 0,54 г 5,4 г
Глутаминова киселина 0,93 г 9,3 г
Glycine 1,89 г  18,9 г
Хистидин 0,10 г  1,0 г
Хидроксилизин 0,14 г 1,4 г
Хидроксипролин 1,10 г 11,0 г
Isoleucine 0,14 г 1,4 г
Leucine 0,24 г 2,4 г
Лизин 0,32 г 3,2 г
Метионин 0,08 г  0,8 г 
Фенилаланин 0,19 г 1,9 г
Proline 1,15 г 11,5 г
Серин 0,28 г  2,8 г
Треонин 0,17 г  1,7 г
Тирозин 0,09 г 0,9 г
Валин 0,22 г 2,2 г

 

Състав: колаген хидролизат (90%), подсладител фруктоза. No EU RDA has yet been established for this ingredient.
Начин на съхранение:  Да се съхранява на сухо място при температура под 25 ° C. Да се пази от светлина. Хранителните добавки не трябва да се използват като заместител на разнообразното и здравословно хранене и не заместват здравословния начин на живот. Да се съхранява на място, недостъпно за деца.

* Този продукт е хранително вещество в чиста форма и не е лекарствено средство.

Полезна информация за колагена:

След определена възраст човешкото тяло възпроизводството на колаген намалява и това е основна причина за отслабването с напредването на възрастта. Целият този процес води до дисбаланс в биосинтеза на колагена и така се ускоряват процесите на стареене на меките тъкани и костите (остеопороза). Но това не е всичко - недостигът на колаген се отразява на кожата, която повяхва и се появяват бръчки.

Колагенът играе важна роля с нашия организъм, тъй като се явява основен протеин в съединителната тъкан при животните и човека. Той представлява 1/4 oт общата белтъчна маса. Колагенът в човешкото тяло е разпределен така:

 • около 25% в черепните кости
 • 50% в хрущялите
 • 65% в роговицата на окото
 • 75% в кожата
Адриан Дечев на 08/08/2019
17 оценки
Действа ми много добре този колаген на мен.
Аделина Георгиева на 06/08/2019
17 оценки
Оказва добър ефект и върху кожата и върху косата и ноктите. Харесва ми !
Мариян Трифонов на 01/08/2019
17 оценки
Един от най-добрите колагени, които съм пил. Страхотно качество на страхотна цена!
Явор Янакиев на 30/07/2019
17 оценки
Благодаря на stavite.com за бързата доставка и за страхотния продукт. Изключително доволен съм.
stavite.com на 29/11/2018
17 оценки
Благодарим ви за отзивите. Ще се радваме на повече такива и ако някой има въпроси нека не се колебае, а да ги задава!

Оценете

Вашето име:


Вашето мнение: Важно: HTML is not translated!

Рейтинг: Лош           Добър

Въведете кода от картинката:При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта ОРС. Комисия за защита на потребителите. Областни дирекции по безопасност на храните - Филиал Пловдив.