Ние използваме бисквитки, за да подобрим Вашето изживяване докато сте наши гости. Продължавайки да използвате този сайт, Вие се съгласявате с това. Повече информация може да намерите тук: Политика за използване на бисквитки

Зеленоуста мида 500 мг 150 капсули | BioMall

НОВО
Търсен от: 74287 Марка: BioMall
Модел: Grunlippmuschel 150 Kapseln
Наличност: Наличен
49.90 лв.
Бр: ПОРЪЧАЙ  Бърза поръчка
Зеленоуста мида 500 мг 150 капсули | BioMall

Зеленоуста мида 500 мг 150 капсули | BioMall

  • Висококачествен продукт с натурални съставки
  • Действа противовъзпалително и имуностимулиращо
  • Поддържа ставния комфорт и мобилност
  • Пълноценна храна за здравето на ставите
  • Възпрепятства преждевременното ставно износване
  • Екологично отглеждани и събрани край бреговете на Нова Зеландия
  • Поддържа здрава мозъчна и сърдечно-съдова функция
  • Подпомага здравето на цялото тяло
  • Позволява приема за по-дълъг период от време
  • Зеленоуста мида 500 мг 150 капсули е на топ цена от BioMall

Какво знаем за Зеленоуста мида?

Тъй като учените продължават да откриват още уникални хранителни предимства на морските продукти, един хранителен продукт привлича вниманието на всички. Зеленоустата мида, отглеждана в екологично чиста среда и събирана край бреговете на новозеландските острови, бързо набира популярност по целия свят. За разлика от рафинираните рибни масла, зеленоустата мида е цялостна храна, състояща се от протеини, въглехидрати, естествен хондроитин сулфат, минерали и полезни липиди.

Зеленоуста мида на капсули от Sanct Bernhard поддържа здравето на ставите и помага при ставни болести.Зеленоустата мида е в състояние да помогне на „жертвите” на артрит да се отърват от болката в тазобедрената и коленната стави, както е установено от клиничните изследвания. Полезните свойства на тези мекотели са били познати на местните хора в Нова Зеландия още от стотици години. Мидата се среща в изобилие само край новозеландските брегове, където е използвана за храна от стотици години. Тя е била начин на хранене за местното население, с който именно се свързва фактът, че хората от племето Маори не са страдали от ставни заболявания, които днес за голяма част от населението по света, особено в по-зряла възраст, са основен физически проблем. Името си Зеленоустата мида получава заради специфичната зелена линия по ръба на черупката си.

Научни изследвания, започнали през 1960 г., категорично са установили, че консумацията на мидите (Perna canaliculus) може не само да редуцира ставните болки, но и да повиши значително мобилността и да намали възпалителните процеси. Именно затова не случайно учените наричат Зеленоустата мида „супер храна” за костно-ставната система. Благоприятното ѝ влияние е следствие от съдържащите се в нея ключови компоненти, поддържащи ставите здрави и подвижни – тя е богата на незаменими мастни киселини, хондроитин сулфат и глюкозамин. Тези активни вещества способстват за по-интензивно регенериране на наранените хрущялни повърхности и за по-ефективно възстановяване на смазващата способност на течността в ставите.

Ставите на всеки човек ежедневно са подложени на сериозни физически усилия. От преждевременното им изхабяване пък са застрашени хората с активен начин на живот, упражняващи редовно спорт, заради повтарящи се движения и упражнения. Заедно с това, в процеса на стареене се наблюдава износване на хрущяла, предизвикващо възпалителни реакции, болка, трудно движение и оток. Имайки предвид всичко това, е необходимо ставите да бъдат подхранвани с изграждащите ги елементи, за да възстановяват своята сила, еластичност и да бъдат здрави.

Зеленоуста мида 500 мг 150 капсули от BioMall на уникална цена включва концентрат от този толкова ценен природен дар – мида Perna canaliculus. Продуктът силно повлиява при хронична ставна болка, наранени хрущяли и възпалени тъкани и други. Дава жизненост и здраве!

Как действа Зеленоуста мида на капсули?

Новозеландската зеленоуста мида (Perna canaliculus) е богата на глюкозаминогликани (GAG), естествено присъстващи в човешкото тяло. Grunlippmuschel Capsules на топ цена е хранителен продукт с Perna canaliculus. Една доза от продукта доставя 500 мг чист концентрат от мидата Perna canaliculus.

Зеленоуста мида 500 мг 150 капсули може да е ефективна при различни проблеми с ревматичен характер, възпалителни ставни болести, както и ставни увреждания. Най-ценните вещества, влизащи в състава на продукта, са комплексът от сложни въглехидрати, наричани глюкозаминогликани – GAG. Концентратът е доставчик на есенциалните омега-3, хондроитин сулфат и глюкозамин. Съдържа и много микроелементи (калций, йод, желязо, фосфор, калий, селен, натрий, цинк) и витамини Е, С, А, D1, D3, В1, В2, В6, В12 и ВЗ, В5. Всички тези вещества формират Perna canaliculus като високоефективно средство за защита с благоприятно въздействие при възпаление, алергии и задух, както и върху правилната функция на ставите.

Grunlippmuschel на капсули на страхотна цена предпазва от възникване на болести на ставите и помага в лечението на артрит и артроза.Болестите на ставите, които са по-известни като ревматизъм, могат да се разделят на две основни категории: артроза, причинена от увреждане на ставите и артрит, причинен от възпаление. Промяната в количеството или качеството на синовиалната течност играе важна роля и в двата случая. В случай на артроза, кръвоснабдяването на ставата се влошава в резултат от претоварване или недостатъчно натоварване и до нея не достигат основните хранителни вещества. Това е причина количество смазваща течност, което е необходимо, да не се произвежда или да е твърде малко. Метаболизмът в ставите се забавя и крайният резултат е ограничена подвижност и стабилност. Уврежда се цялата структура. Малки частици могат да се откъснат по време на движение, което дразни вътрешните стени на ставата и причинява силна болка.

Днес хората, които страдат от ревматични заболявания, използват обезболяващи и антифлогистични лекарства. Но те предизвикват болки в стомаха и червата и могат да доведат до влошаване на здравето, а по този начин до бавно възстановяване.

Продуктът, базиран на зеленоуста мида, Grunlippmuschel Capsules с отлична цена Ви предлага нов начин за справяне с ревматичните проблеми! Голямото количество глюкозаминогликани, съдържащо се в Grunlippmuschel, помага на тялото да произвежда смазваща течност и предотвратява ставни заболявания. Тези аминозахари се свързват ковалентно с протеините и образуват протеогликани (PG). Те заедно с колагена и хондроцитите съставляват хрущяла. Глюкозаминогликаните и протеогликаните са основните съставни елементи на органичната субстанция на хрущялната тъкан. Естествените GAG в концентрата от мидата Perna canaliculus спомагат за по-доброто структурно ремоделиране (образуване на протеогликани) на засегнатите стави. Затова те допринасят за структурата на съединителната и кожната тъкан, ставния хрущял и ставната течност, благодарение на което се запазва ставната мобилност.

GAG правят смазващата течност гъста и „плъзгаща се" – така ставите стават подвижни. Благодарение на смазващото вещество ставният хрущял отново получава хранителни вещества, появява се способност за възстановяване. Острата болка намалява или изчезва напълно. Антифлогистичният ефект на Grunlippmuschel на основата на мидата Perna canaliculus е доказан чрез научни изследвания.

Изследванията сочат, че концентратът от тази мида доставя необходимите строителни материали на клетките и ги стимулира да поправят повредения хрущял и съединителна тъкан. Зеленоуста мида 500 мг 150 капсули има отлично противовъзпалително действие. Съдържа особени омега-3 мастни киселини, известни като ейкозатетраенова киселина (ЕТА), в допълнение към DHA и EPA, позволяващи прилагането на продукта за профилактика, а също и при различни възпаления и болки. ЕТА е рядка форма на омега-3, а проучванията показват, че тя може да бъде дори по-ефективна от останалите нейни видове за противодействие на възпалението. Ейкозатетраеновата киселина е мощен инхибитор на ензимните пътища, през които се произвеждат причинителите на възпаленията. Друго особено полезно съединение в мидата Perna canaliculus е веществото липринол – мукополизахарид с противовъзпалителни свойства, който се среща в глюкозамина и в алое вера и е от ключово значение за ставната мобилност.

Зеленоуста мида на капсули помага при болка и скованост в ставите, подхранва ставната структура и хрущялите.Многобройните изследвания са доказали противовъзпалителното действие на омега мастните киселини. Изглежда, че те повишават силата на медикаментозната противовъзпалителна терапия, като по този начин помагат при ставна скованост и болка. Концентратът от миди (Perna canaliculus) включва липиди в съотношение, повлияващо благоприятно хода на възпалителния процес. Съдържащият се концентрат в Grunlippmuschel Capsules има имуномодулиращи свойства, които пренастройват действието на имунната система към потискане на съществуващото възпаление. Освен това антиоксидантите в концентрата помагат за контрола на свободните радикали. След прием на зеленоуста мида изследванията показват висока концентрация на свободни радикали в течността, извлечена от възпалените стави.

За разлика от антиревматичните лекарствени продукти, капсулите Grunlippmuschel не причиняват болка в стомаха и червата. Установено е, че концентратът от мидата Perna canaliculus насърчава защитата на лигавицата на храносмилателния тракт, като същевременно помагат за стимулиране растежа на приятелските бактерии, които подпомагат червата да усвоят храната и подкрепят имунната система.

Зеленоуста мида 500 мг 150 капсули повишава сърдечно-съдовото здраве. Приемането на препарата, съдържащ концентрат от мидата Perna canaliculus, може да подобри сърдечната функция и дори да подпомогне здравословното състояние на артериалните стени според последните проучвания.

Така Зеленоуста мида 500 мг 150 капсули от BioMall на невероятно ниска цена не само възстановява ставния хрущял и намалява болката, но и предпазва микодермата на храносмилателната система и повишава сърдечно-съдовото здраве. Доверете се на един естествен, натурален продукт, който съдейства успешно за оздравителните процеси при ставни възпаления и износвания!

Препоръчителен прием: Приемайте 2-3 капсули дневно с вода.

Дозировка: 1 капсула

Дози в опаковка: 150

Състав в 1 доза (1 капсула) Стойност %ПДД
Зеленоуста мида (концентрат) 500 мг **
Глюкозаминогликани 12 мг **

† Дневните дози са базирани на 2000 калории.

** Daily Value не е установено.

Други съставки: желатин, антислепващ агент (екстракт от оризови трици).

Важно: Не използвайте, ако някое уплътнение е счупено или липсва! Да не се използва като заместител на разнообразната и здравословна диета! Дръжте далеч от деца!

Няма мнения за този продукт.

Оценете

Вашето име:


Вашето мнение: Важно: HTML is not translated!

Рейтинг: Лош           Добър

Въведете кода от картинката:При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта ОРС. Комисия за защита на потребителите. Областни дирекции по безопасност на храните - Филиал Пловдив.