Ставата e подвижната връзка между две кости. Всяка кост има два различно оформени края. Ставната глава на една кост пасва в ставната ямка на съседната кост. Ставната глава и ставната ямка са покрити с хрущял. Цялата става е обвита от ставна капсула.

Хранителни добавки за болки в ставите - онлайн магазин stavite.com

Ако страдате от болки в ставите, не сте сами. Трудно е да се получат точни цифри за това колко хора се борят с този проблем, като се има предвид, че причините за неговото възникване наистина могат да бъдат много. Болката в ставите се характеризира с чувство на дискомфорт. Освен болка може да се получи подуване, болезненост, зачервяване и болка при движение.

Не чакайте болката да надделее, а се възползвайте от хапчета за стави от stavite.com. Тук ще откриете продукти, които ще Ви помогнат, като ще намалят възпалението, болката и чувството за дискомфорт.

Повечето хора предполагат, че с напредването на възрастта идват и дискомфортът и болезнеността в ставите. Това е така, но не само това може да бъде причина за появилата се болка.

Когато ежедневните задачи, като къпане, ходене или дори отваряне на буркан, станат трудни или болезнени, трябва да потърсите медицинска помощ. Не е нужно да приемате това състояние като нещо нормално. Винаги има изход чрез различни средства.

Предлагат се множество хирургични и нехирургични интервенции, които могат да Ви позволят да живеете по-комфортно. Тъй като повечето хора не могат да разберат разликата между болка от възпалена става или разкъсано сухожилие, Вашият лекар ще Ви даде най-верния и правилния отговор.

Хората с болки в ставите често се диагностицират с остеоартрит, известен като артрит, което е хронично възпаление на ставите. Подходящи хранителни добавки за стави, които ще откриете при нас, ще облекчат болката и подуването. Те могат да бъдат комбинирани с физиотерапия или специфични упражнения за намаляване на натиска върху ставите. В допълнение към артрит, други състояния могат да причинят хронична болка, включително компресия на нерв, разкъсване на хрущяли или сухожилия, затлъстяване и други.